Οι καλύτεροι πορνοστάρ ειδικευμένοι στο πρωκτικό

pornstars-anal

Είναι μια από τις πιο συνηθισμένεςφαντασιώσεις, ειδικά στα αγόρια. Ίσως λόγω της αντίληψής της για μια απαγορευμένη πρακτική για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή επειδή εξακολουθεί να αποτελεί ταμπού στο ίδιο το φύλο για πολλά κορίτσια. Το πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό και συναρπαστικό, τόσο για εκείνον όσο και για εκείνη, σε ετεροφυλόφιλες και ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Αλλά ίσως γι’ αυτό είναι τόσο απογοητευτικό. Το ταμπού προηγείται από την ηθικολογική αντίληψη του σεξ ως του μόνου τρόπου φυσικής αναπαραγωγής. Η θρησκεία επέβαλε αυτό το όραμα, στο οποίο δεν έμπαινε η ευχαρίστηση, παρά μόνο η συναναστροφή προς αναζήτηση αναπαραγωγής. Και φυσικά, το πρωκτικό σεξ δεν το κάνει αυτό, οπότε για πολλά χρόνια ο σοδομισμός θεωρούνταν ένα από τα χειρότερα αμαρτήματα. Αν και αυτές οι σκοτεινές εποχές έχουν τελειώσει και σήμερα είμαστε όλοι ελεύθεροι να απολαμβάνουμε την ευχαρίστηση όπως θέλουμε, εξακολουθεί να υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια για αυτήν την πρακτική.

Το γεγονός ότι είναι μια πρακτική ταμπού μπόρεσε επίσης να επηρεάσει τη σύλληψη της ως φαντασίας που πρέπει να πραγματοποιήσουν οι άνδρες. Το πρωκτικό σεξ είναι σαν το τελευταίο εμπόδιο για να υποτάξει το κορίτσι, να βρει τον τρόπο να η σεξουαλική της οικειότητα. Είναι διασκεδαστικό, φυσικά, αλλά μοιάζει περισσότερο με ένα μετάλλιο που φοράμε όταν καταφέρνουμε να «πείσουμε» ένα κορίτσι να το εξασκήσει. Υπάρχουν ακόμη πολλοί που δεν συναινούν να διασκεδάσουν με αυτόν τον τρόπο, επειδή δεν τους αρέσει άμεσα ή προτιμούν άλλου είδους πρακτικές. Για το λόγο αυτό, όταν ένας άντρας καταφέρνει να κάνει πρωκτικό σεξ με τη σύντροφό του, ή με τον αγαπημένο του, ηεμπειρία είναι συνήθως αξέχαστη. Πολλοί επίσης πηγαίνουν σε επαγγελματίες του σεξ, ιερόδουλες που προσφέρουν την ελληνική υπηρεσία στους πελάτες τους, ειδικούς σε αυτό το είδος πρακτικής. Τα Βίντεο με πρωκτικό σεξ είναι επίσης μία από τις κατηγορίες με τις περισσότερες αναζητήσεις στις μεγάλες πλατφόρμες πορνό και μπορούμε να το δούμε απλώς ρίχνοντας μια ματιά στις λίστες βίντεο με τις περισσότερες προβολές. Γι’ αυτό σήμερα θέλαμε να συλλέξουμε μερικούς από τους καλύτερους πορνοστάρ που ειδικεύονται στον πρωκτικό και στα ελληνικά, ώστε να ξέρετε από πού να αρχίσετε να τεκμηριώνετε τον εαυτό σας πριν εκπληρώσετε τις πρωκτικές φαντασιώσεις σας.

Πρωκτικό ή ελληνικό, χαρά μου

Πρωκτικό και ελληνικό, ελληνικό και πρωκτικό, δύο τρόποι να πούμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το πρωκτικό σεξ είναι πολύ πιο περιγραφικό γιατί δείχνει ήδη την τρύπα από την οποία πρόκειται να διεισδύσουμε στον σύντροφό μας, είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι. Όσο για να ονομάσουμε αυτή την πρακτική ελληνική, η ιστορία είναι επίσης αρκετά περίεργη, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Πρέπει να ταξιδέψουμε αιώνες πίσω, μέχρι να φτάσουμε στην Κλασική Ελλάδα, για να βρούμε αυτό το είδος πρακτικής. Εκεί, το πρωκτικό σεξ μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά και μεταξύ ανδρών και ανδρών, ήταν πολύ συχνό. Για το λόγο αυτό, όταν ο όρος έγινε δημοφιλής στα τέλη του 19ου αιώνα στουςπαρισινούς οίκους ανοχής, ήταν γνωστός ως ελληνικός. Ήταν η κωδική ονομασία για το πρωκτικό σεξ, λαμβάνοντας ως αναφορά ακόμη και τους πίνακες της Αναγέννησης που έδειχναν αυτές τις στάσεις, και που κοσμούσαν πολλά από αυτά τα μέρη.

Λίζα Αν

Μπαίνοντας πλήρως στη συλλογή μας με ειδικές ηθοποιούς στα ελληνικά, η πρώτη από αυτές δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Lisa Ann. Μία από τις πιο εξέχουσες φιγούρες στο πορνό στα τέλη της δεκαετίας του ’90. και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο οποίος συνέχισε να λειτουργεί ως ένας από τους σημαντικότερους MILF πλησιάζοντας τον μισό αιώνα. Αυτή ημελαχρινή με πλούσιες καμπύλεςείχε πάντα μια ιδιαίτερη αφοσίωση στο πρωκτικό σεξ, όπως αποδεικνύεται από τις εκατοντάδες σκηνές στις οποίες το κάνει. Νικήτρια σε πολλές περιπτώσεις του βραβείου AVN για την Καλύτερη Πρωκτική Σκηνή, τα Όσκαρ πορνό αναγνώρισαν την επιθυμία της να διεισδύσει από αυτήν την άλλη διαδρομή. Η Ann υπήρξε, για πολλούς από τους νέους πορνοστάρ, μια αληθινή δασκάλα, ένα παράδειγμα προς μίμηση για να πάει μακριά σε αυτή την επιχείρηση.

Gianna Dior

Ένα από τατελευταία που έφτασαν, αλλά χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δημοφιλή στον κλάδο. Η Γιάννα έκανε το ντεμπούτο της στο πορνό το 2018, σε ηλικία 21 ετών, και έγινε αμέσως ένα λαμπερό αστέρι. Η ομορφιά της κοπέλας της διπλανής πόρτας βοήθησε πολύ, αλλά εκτός από αυτό, αυτή η πανέμορφη μελαχρινή ήταν αδάμαστος εραστής όσον αφορά το πρωκτικό σεξ. Μερικές από τις σκηνές του είναι ήδη εμβληματικές, παρόλο που είναι μόλις δύο ή τριών ετών. Μάλιστα, κέρδισε το βραβείο AVN για τον καλύτερο πρωκτό στην τελευταία έκδοση του 2022, με μια σκηνή με τον Μικ Μπλου. Ο τρόπος με τον οποίο αυτό το κορίτσι τα δίνει όλα μπροστά στην κάμερα, η ευχαρίστηση που μπορείτε να πείτε ότι νιώθει, χωρίς να το προσποιείται, είναι αυτό που την οδήγησε να γίνει μια από τις βασίλισσες του πρωκτικού σεξ στο το τρέχον πορνό.

Νικήτα Ντενίζ

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει λίστα με ηθοποιούς πορνό που ειδικεύονται στον πρωκτό χωρίς μια Τσέχη να έχει τιμητική θέση. Η θέση πηγαίνει στην Nikita Denise,γεννημένη το 1976 στην Τσεχική Δημοκρατία. Πιστός εκφραστής της φυσικής και αισθησιακής ομορφιάς των γυναικών εκείνης της χώρας, το κορίτσι δεν δίστασε πάρα πολύ όταν ήρθε να μετακομίσει, μόλις ενηλικιώθηκε, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί εκπλήρωσε τοόνειρό της να γίνει πορνοστάρ, χάρη σε σκηνές που σημαδεύτηκαν στον αμφιβληστροειδή θεατών και θαυμαστών. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​Nikita ήταν μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς στον κλάδο και τα χρονικά της ήταν αναμενόμενα από όλους, λόγω αυτής της φυσικότητας που πρόσφερε σε αυτές τις σκηνές. Αποσύρθηκε από το πορνό εδώ και πολύ καιρό, το κορίτσι εξακολουθεί να το θυμούνται καλά οι πιο ένθερμοι θεατές.

Τέιλορ Ρέιν

Η ιστορία της Taylor Rain και το πώς έγινε ηθοποιός πορνό είναι μια από τις πιο συντριπτικές που μπορείτε να βρείτε εδώ. Η κοπέλα σπούδαζε αεροσυνοδός όταν σημειώθηκαν οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, κάτι που την έκανε να αλλάξει τελείως νοοτροπία. Αποφάσισε να εμπλακεί στη βιομηχανία του πορνό όταν ήταν ακόμη πολύ μικρή και κατέληξε να γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς πονστάρ της δεκαετίας του 2000. Ο Τέιλορ ήταν ένας πολύπλευρος, ικανός να ερμηνεύσει όλα τα είδη σκηνές, αν και Η σπεσιαλιτέ του ήταν ελληνικήκαι γι’ αυτό βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Ο επιβλητικός πισινός της ήταν ήδη μια καλή αρετή για να επικεντρωθεί σε αυτό το είδος πρακτικής και έδειξε ότι δεν υπήρχε καλύτερος πορνοστάρ όταν επρόκειτο να ηχογραφήσει πρωκτικό. Ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια στον κλάδο με την έλευση τουInternet, και έχει μείνει κοντά στο πορνό, γυρίζοντας κάποιες ταινίες.