Πορνοστάρ με καμπύλες, ποικιλομορφία στο πορνό

πορνοστάρ-με-καμπύλες-ποικιλομορφία

Υπάρχουν συγκεκριμένες στιγμές στην ιστορία που η κοινωνία έχει αλλάξει με πολύ ταχύτερο και πιο έντονο ρυθμό. Κάποιοι τις αποκαλούν επαναστάσεις, άλλοι απλά καταλαβαίνουν ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη για να συνεχίσουν να τρέχουν όλα όπως πριν, αλλά όχι ακριβώς το ίδιο. Ο άνθρωπος κινείται προς έναν ορίζοντα που συχνά είναι άγνωστος. Ανεξάρτητα από τον λόγο, ανεξάρτητα από το τι πρόκειται να ανακαλύψουμε εκεί, το θέμα είναι να συνεχίσουμε να κινούμαστε. Και στην εποχή του Διαδικτύου, αυτό έχει μεταφερθεί σε ένα νέο επίπεδο, χάρη σε ένα εργαλείο που έχει εκθέσει όλα όσα ήδη υπήρχαν, αλλά πολύ πιο εκτεθειμένα από πριν. Λέγεται ότι σήμερα γίνονται πολλές νέες συζητήσεις ενώ στην πραγματικότητα, οι περισσότερες από αυτές τις συζητήσεις γίνονται εδώ και δεκαετίες, απλά δεν το κάνουν στο ίδιο επίπεδο. Το Διαδίκτυο μας επέτρεψε να μεταφέρουμε αυτές τις συζητήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και να μας κάνει όλους μέρος τους.

Γίνεται πολύς λόγος, για παράδειγμα, για τοbody positiveκαι την τάση να θεωρούμε ότι οποιοδήποτε σώμα είναι όμορφο, σε αντίθεση με τους τυπικούς κανόνες ομορφιάς. Είναι μια συζήτηση που, στην πραγματικότητα, έχει αλλάξει σε όλη την ιστορία, επειδή οι ίδιοι κανόνες έχουν επίσης αλλάξει. Οι γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα θεωρούνταν όμορφες για ορισμένα χαρακτηριστικά που σήμερα όμως είναι κανονικά «ανεπιθύμητα». Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η πολύ βασική ιδέα της κρίσεως των σωμάτων, ειδικά των γυναικείων, ως κάτι σημαντικό για την προσωπική επικύρωση. Υπάρχει ένα υπερβατικό ζήτημα υγείας, αλλά χρησιμοποιείται συχνά ως δικαιολογία για να επιτεθούν, άμεσα ή έμμεσα, εκείνες οι γυναίκες που έχουν μερικά επιπλέον κιλά. Ονομάζονται curvys για να κάνουν την κατάσταση κάπως πιο φιλική, να τους ενσωματώσουν σε ένα σύστημα που έχει καταλάβει ότι μπορούν να είναι και υποψήφιοι πελάτες. Επιδιώκει να ομαλοποιήσει, από κοινωνική άποψη, κάτι που είναι ήδη απολύτως φυσιολογικό: γυναικείες καμπύλες. Σε καταλόγους περιοδικών, σε τηλεοπτικές σειρές, ακόμα και σε πορνό, ένα σύστημα όπου αυτοί οι τύποι γυναικών είχαν πάντα μια θέση…

Ελκυστικές γυναίκες χωρίς τέλειες μετρήσεις

Τι είναι τα κορίτσια με καμπύλες; Ο όρος φαίνεται ξεκάθαρος: γυναίκες που δεν πληρούν τα πρότυπα των τέλειων ή «επιθυμητών» μετρήσεων. Αυτό όμως είναι κάτι τόσο σχετικό και υποκειμενικό που μπορεί να μας κάνει να θεωρήσουμε ότι μια γυναίκα τέλεια στα κιλά της,με φαρδιούς γοφούς και πληθωρικό στήθος θεωρείται με καμπύλες. Σε σύγκριση με ποιον; Ακριβώς, με εκείνα τα κορίτσια που συνήθως εμφανίζονται σε αυτές τις φωτογραφίες και τους καταλόγους, εξαιρετικά αδύνατες. Στα 90s, ένας τύπος γυναίκας που πρακτικά φιλοδοξούσε το ανδρόγυνο, η απουσία καμπυλών και η ακραία λεπτότητα έγινε μόδα. Τοπρόβλημα με αυτό είναι ότι αν γίνουν το παράδειγμα, οι πραγματικές γυναίκες εξαφανίζονται εντελώς από τον κοινωνικό κόσμο, ακόμα κι αν τις βλέπουμε στους δρόμους, στο σχολείο, στη δουλειά… Μήπως παύουν να είναι αυτές ελκυστικές γυναίκες που δεν ταιριάζουν στο παράλογο ιδανικό της ομορφιάς; Φυσικά και όχι. Και στο πορνό μπόρεσαν να το επαληθεύσουν για να το εξοικονομήσουν.

Η κατηγορία BBW ήταν πάντα πολύ δημοφιλής

Ο κόσμος του κινηματογράφου για ενήλικες ανέκαθεν περιελάμβανε τις γυναίκες “plus-size”. Και είναι ότι, καλώς ή κακώς, το πορνό αντανακλά επίσης τα γούστα της ανδρικής πλειοψηφίας. Αυτό δεν χρειάζεται να σηματοδοτεί το ιδανικό της γυναικείας ομορφιάς, πολύ μακριά από αυτό, αλλά ενώ όλοι έψαχναν για πολύ αδύνατες γυναίκες για τα εξώφυλλα των περιοδικών, στο πορνό συνέχισαν να χρησιμοποιούν ταπιο ηδονικά θηλυκά. Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες. Αυτό ήταν το αξίωμα αυτών των ταινιών, και είναι ακόμα. Τόσο πολύ που το ρητό σινεμά έχει ακόμη και μια ειδική κατηγορία για γυναίκες με μεγάλες καμπύλες, που ονομάζεται BBW ή Big Beautiful Woman, δηλαδή Big Beautiful Women.

Μέσα σε αυτή την κατηγορία βρίσκουμεπροφανώς υπέρβαρες ηθοποιούς, που επιδεικνύουν τις καμπύλες τους χωρίς κόμπλεξ, όπως κάθε άλλο κορίτσι μπροστά στην κάμερα. Αλλά και κορίτσια που είναι απλά πληθωρικά και έχουνκανονικά σώματα, με τις καμπύλες τους. Αυτή η συζήτηση διεξάγεται επίσης εδώ και πολύ καιρό στο πορνό γύρω από αυτήν την ακριβή κατηγορία, η οποία περιλαμβάνει ήδη κορίτσια όπως η Angela White, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλές καμπύλες αλλά έχει ένα απίστευτο σώμα. Η δημοτικότητα των κοριτσιών BBW στο πορνό πηγαίνει πολύ πίσω. Ακόμη και ο κλασικός σκηνοθέτης Russ Meyer, ειδικός στη σεξουαλική εξωστρέφεια στις δεκαετίες του ’60 και του ’70, επέλεξε τα κορίτσια του χάρη στις δυνατές καμπύλες τους, αποκαλώντας τα Vixens. Σήμερα, το BBW εξακολουθεί να είναι μια από τις κατηγορίες που ακολουθούν περισσότερο σε ιστότοπους πορνό.

Μεγάλη ποικιλία φορέων στον κλάδο

Για να κάνετε πορνό πρέπει να έχετε τέλειο σώμα και να είστε πολύ ελκυστικοί. Αυτό πιστεύουν πολλοί άνθρωποι για το ρητό σινεμά, αλλά απέχει πολύ από την αλήθεια. Στην πραγματικότητα, το πορνό έχει πολύ περισσότερο περιεκτικό από τον εμπορικό κινηματογράφο ή τη μόδα, για πολύ περισσότερο. Απλώς πρέπει να περιηγηθείτε στις ξεκάθαρες πλατφόρμες βίντεο για να δείτε κάθε είδους σώματα, κορίτσια όλων των μεγεθών, χρώματα δέρματος… Το γούστο για τη μία ή την άλλη ηθοποιό είναι κάτι πολύ υποκειμενικό για κάθε θεατήκαι θα υπάρξουν όσοι προτιμούν μεγαλόσωμες αφροαμερικανίδες, και όσοι προτιμούν αγγελικές και αδύνατες ξανθιές από τη Βόρεια Ευρώπη. Η διαφορετικότητα στο κοινό κάνει τηνδιαφορετικότητα στα ίδια τα κορίτσια πιο εντυπωσιακή, σε σημείο να γίνεται ένας τρόπος υπεράσπισης της πραγματικής ομορφιάς.

Οι καλύτεροι πορνοστάρ με καμπύλες

Αισθησιακές και πληθωρικές γυναίκες που βάζουν τον εαυτό τους μπροστά στην κάμερα για να τα δώσουν όλα και να γίνουν οι πιο σημαντικές πορνοστάρ στον πλανήτη. Κορίτσια που είναι πολύ ξεκάθαρα για το πώς να προσφέρουν ένα πραγματικό σόου για να απομακρύνουν το κοινό από το δρόμο. Αυτοπεποίθηση και αγνοώντας όλο τον θόρυβο της τελειότητας και τους κανόνες της ομορφιάς. Οι πορνοστάρ με καμπύλες έχουν γίνει σημείο αναφοράς στη βιομηχανία για την αυτοπεποίθησή τους και ναι, επίσης για την εμφάνισή τους, δείχνοντας στις πραγματικές γυναίκες ότι μπορείς να είσαι τρομερά σέξι χωρίς να είσαι 34. Από την Alyson Tyler έως τη Sophie Dee, αυτά τα μωρά με καμπύλες έχουν φτάσει στην κορυφή μιας βιομηχανίας που ευτυχώς έχει μια πολύ πιο διαφορετική ιδέα για την ομορφιά.

Το εντυπωσιακό Maserati είναι άλλος ένας από τους διακεκριμένους προμαχώνες αυτού του τύπου BBW girls, ένα επιβλητικό μαύρο κορίτσι με εκατό τοις εκατό φυσικό στήθος που είναι ακαταμάχητο. Η Sophia Roseμεταφέρει αυτό το στυλ σε ένα νέο επίπεδο, γιατί αυτό το MILF αναδεικνύει πραγματικά τις καμπύλες της, σε όλο της το σώμα. Και αν πρέπει να μιλήσουμε για μια αληθινή σταρ που έχει γίνει η πιο σημαντική πορνοστάρ στον κόσμο, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την απίστευτη Άντζελα Γουάιτ. Μια Αυστραλή που με ένα απολύτως αληθινό σώμα έχει καταφέρει να την αποκτήσει. μπροστά σε όλους τους ανταγωνιστές της, πολλοί από αυτούς πολυλειτουργικοί. Η φυσικότητα συνεχίζει να κερδίζει έδαφος στο πορνό, και για εμάς, αυτό είναι υπέροχο νέο.