Πορνό και πορνεία, μύθος ή πραγματικότητα

porn-amateur

Η βιομηχανία του σεξ είναι αρκετά ευρεία, από εκείνα τα κορίτσια που εργάζονται σε στριπτιτζάδικα μέχρι συνοδούς πολυτελείας. Οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους είναι συνήθως γυναίκες, αν και είναι αλήθεια ότι στο πορνό , για παράδειγμα, υπάρχουν και πολλοί άνδρες. Είναι, στην πραγματικότητα, ένας από τους λίγους κλάδους όπου οι γυναίκες τείνουν να κερδίζουν περισσότερα και έχουν μεγαλύτερη αποδοχή και δημοτικότητα από τους άνδρες. Ο λόγος είναι προφανής: είναι ένας κλάδος που έχει τους άνδρες ως καταναλωτές , τουλάχιστον ως επί το πλείστον. Όλο και περισσότερα κορίτσια βλέπουν πορνό και μάλιστα, υπάρχουν εταιρείες παραγωγής που ειδικεύονται σε αυτό το είδος, μόνο για γυναίκες . Ωστόσο, είναι άνδρες, μικροί και μεγάλοι, που συνεχίζουν να γεμίζουν τα ταμεία εταιρειών στη βιομηχανία του σεξ , από τόπλες μπαρ μέχρι μεγάλες εταιρείες παραγωγής ταινιών για ενήλικες.

Η εξέλιξη του πορνό κινηματογράφου τον τελευταίο καιρό ήταν θεαματική, αφού μέχρι πρόσφατα εξακολουθούσαν να γυρίζονται πλήρεις ταινίες για την εγχώρια αγορά. Όλοι έχουμε περάσει, μισό μήκος, από το τμήμα ενηλίκων των καταστημάτων βίντεο . Υπήρχαν πολύ ξεκάθαρα εξώφυλλα εκεί, πρώτα σε βιντεοκασέτες και μετά σε DVD, ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε αυτό το περιεχόμενο μέχρι την άφιξη του Διαδικτύου . Όταν το δίκτυο έγινε δημοφιλές, όλα άλλαξαν και το πορνό έπρεπε επίσης να προσαρμοστεί. Τώρα τα κορίτσια μπορεί να χρεώνουν λιγότερα, αλλά εξακολουθούν να γυρίζουν πολλές σκηνές, περισσότερες από εκατό το χρόνο στην περίπτωση των πιο ζητημένων. Αυτό, ωστόσο, είναι μόνο ένα μικρό μέρος της επιχείρησής σας . Μόλις εμπλακούν σε αυτή τη βιομηχανία και κάνουν αυτό το πρώτο βήμα, οι πορνοστάρ συνήθως δεν αρκούνται μόνο στα γυρίσματα. Πολλά πρακτορεία μοντέλων τους προσλαμβάνουν για να τους προσφέρουν ως συνοδούς , ιερόδουλες πολυτελείας, που μπορούν να χρεώσουν χιλιάδες δολάρια για μια νύχτα.

Η κοινή βιομηχανία του σεξ

Αν και για πολλούς είναι το ίδιο, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των συνοδών και των επαγγελματιών του πορνό. Οι πρώτοι κάνουν σεξ με οποιονδήποτε τύπο πελάτη, σε ορισμένες περιπτώσεις. Υπάρχουν συνοδοί πολυτελείας που μπορούν να επιλέξουν, μάλιστα, με ποιον θα κοιμηθούν και με ποιον όχι. Το κάνουν επίσης στο απόρρητο και εκτελώντας ορισμένες υπηρεσίες που ζητά ο πελάτης. Από την πλευρά τους, οι ηθοποιοί πορνό συνηθίζουν να συνεργάζονται με οποιονδήποτε ηθοποιό και συνήθως δεν παραπονιούνται. Είναι πολύ επαγγελματίες και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να το κάνουν μπροστά στην κάμερα. Έχουν φυσικά κοινά πράγματα, όπως να ζουν με το σώμα τους και να επιδίδονται σε σεξ με «άγνωστους». Ίσως αυτός είναι ο λόγος που, τελικά, πολλοί από αυτούς τους πορνοστάρ καταλήγουν να γίνονται και συνοδοί πολυτελείας, όπως θα δούμε σε αυτό το άρθρο.

Πολλές ηθοποιοί υπήρξαν ιερόδουλες

Βρίσκουμε κάθε είδους περιπτώσεις στις οποίες τα κορίτσια που πέτυχαν στον κόσμο του πορνό έχουν καταλήξει να γίνουν συνοδοί ή το αντίστροφο. Υπάρχουν γυναίκες που ξεκινούν ως ιερόδουλες και στη συνέχεια πηδούν στο πορνό, αναζητώντας μεγαλύτερη σταθερότητα και προβολή. Οι παραγωγοί τείνουν να εστιάζουν σε αυτό το είδος εραστών, ειδικά οι πολυτελείς, που είναι όμορφοι, αισθησιακοί και πολύ τολμηροί. Ωστόσο, το σύνηθες είναι ότι καταλήγουν να γίνονται συνοδοί αφού πετύχουν στον κινηματογράφο Χ. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, από Lela Star έως Sonia Baby, περνά από πραγματικά αστέρια των μέσων ενημέρωσης όπως η Brittany Andrews ή η Angel Dark . Αυτά τα κορίτσια, με ανοιχτό μυαλό για το σεξ, καταλήγουν να καταλαβαίνουν ότι μπορούν να κερδίσουν πολύ περισσότερα χρήματα με τέτοιου είδους υπηρεσίες παρά με τις δικές τους ταινίες, και είναι κάτι πιο απλό.

Το να είσαι με μια πορνοστάρ, μια φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα

Ποιος άντρας δεν έχει φανταστεί ποτέ ότι μπορεί να απολαύσει μια οικεία και ένθερμη συνάντηση με την αγαπημένη του πορνοστάρ ; Οι περισσότεροι από αυτούς που συνεχίζουν να καταναλώνουν πορνό σήμερα, που δεν είναι λίγοι, φαντάζονται εκείνο το κορίτσι που βλέπουν στα βίντεο να επιδίδεται στην ευχαρίστηση μαζί τους. Θα εξαρτηθεί από γούστα , φυσικά, αλλά νιώθει κανείς μια ιδιαίτερα έντονη επιθυμία για αυτές τις γυναίκες. Είναι συντριπτικά, αισθησιακά, τολμηρά, ικανά να κάνουν υπηρεσίες που οι φίλες μας δεν μπορούν καν να φανταστούν… Το να είσαι με ένα αστέρι πορνό είναι μια αρκετά κοινή φαντασίωση μεταξύ των ανδρών και χάρη σε πολλούς από αυτούς καταλήγουν να μετατραπούν σε συνοδούς , τώρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Φυσικά, δεν θα είναι τόσο απλό, πολύ λιγότερο φθηνό. Αλλά αν έχετε την ασφάλεια και τα χρήματα, πιθανότατα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτό το φλέγον όνειρο να είστε με τον αγαπημένο σας εραστή.

Συνοδοί πολυτελείας σε όλο τον κόσμο

Οι πραγματικές διασημότητες του πορνό έχουν αποκτήσει νέα δημοτικότητα στις μέρες του Διαδικτύου. Πριν, το να είσαι σταρ πορνό θα μπορούσε να ζυγίζει πάρα πολύ. Τώρα, αυτές οι γυναίκες είναι influencers , έχουν εκατομμύρια followers στα κοινωνικά τους δίκτυα, δοκιμάζουν την τύχη τους με τον εμπορικό κινηματογράφο και μάλιστα λανσάρουν τις δικές τους μάρκες ρούχων. Ορισμένοι από αυτούς, ωστόσο, προτιμούν να παραμείνουν στη βιομηχανία , απασχολούμενοι ως συνοδοί πολυτελείας σε όλο τον κόσμο. Στην υπηρεσία πολύ εύπορων ανδρών, που τους ταξιδεύουν, ως συνοδοιπόροι, για να απολαύσουν πάρτι σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αυτές οι γυναίκες είναι κομψές και πολύ kinky , επομένως είναι τέλειες για προσωπικές στιγμές, αλλά και για τα πιο θηριώδη πάρτι εκατομμυριούχων.

Πόσα μπορούν να κερδίσουν αυτές οι ηθοποιοί

Ητιμή που συνήθως χρεώνουν σήμερα οι ηθοποιοί του πορνό είναι μεταξύ 300 και 500 ευρώ. Υπάρχουν αστέρια που μπορούν να χρεώσουν ακόμη και 1.000 $ για μια σκηνή , αλλά δεν είναι σύνηθες. Οι τιμές που έχουν ως συνοδοί πολυτελείας όμως ξεπερνούν κατά πολύ αυτά τα ποσά. Για παράδειγμα, ο Brittany Andrews πληρωνόταν 1.500 $ την ώρα στην ακμή του. Αυτό σημαίνει ότι για ένα πάρτι τεσσάρων ωρών, το κορίτσι θα έβαζε στην τσέπη 6.000 δολάρια, περισσότερο από μια εβδομάδα έντονης δουλειάς. Άλλοι λιγότερο γνωστοί πορνοστάρ θα μπορούσαν να κερδίζουν από 600 έως 1.000 δολάρια την ώρα, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους . Ένας τομέας που αναμφίβολα αποφέρει πολλά οφέλη σε αυτά τα κορίτσια και στα πρακτορεία που τα προσλαμβάνουν, γνωρίζοντας ότι αποτελούνακαταμάχητο πειρασμό για πολλούς άντρες.