Οι ιστότοποι με τις περισσότερες επισκέψεις, πού βρίσκεται η επιτυχία σας;

Οι-ιστoτοποι-με-τις-περισσoτερες-επισκeψεις

Το Διαδίκτυο έχει γίνει ένα είδος δεύτερου κόσμου για εμάς, και για πολλούς, στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν ο πρώτος, επειδή περνούν περισσότερες ώρες στο Διαδίκτυο, παίζοντας, παρακολουθούν σειρές ή ακόμα και δουλεύουν, από το που απολαμβάνουν στην «πραγματική ζωή». Το περίγραμμα που διαχωρίζει το εικονικό από το πραγματικό, κάποτε πολύ εμφανές, ήταν τώρα πολύ πιο θολό , λόγω όλων των τεχνολογικών εξελίξεων που παρουσιάστηκαν αυτές τις δύο τελευταίες δεκαετίες και που οδήγησαν στην επέκταση του Διαδικτύου πέρα ​​από τους υπολογιστές. Τώρα έχουμε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο χάρη στο τηλέφωνο μας, ένα παράθυρο ανοιχτό σε πληροφορίες, ψυχαγωγία, μάθηση ή συζήτηση, έναν κόσμο στον οποίο μπορούμε να περάσουμε ώρες και ώρες χωρίς να το γνωρίζουμε , επισκέπτεστε διαφορετικές ιστοσελίδες. Οι πιο δημοφιλείς, πώς θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, έχουν να κάνουν ακριβώς με την διασκέδαση .

Έχετε σταματήσει ποτέ να σκεφτείτε ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς και δημοφιλείς ιστότοποι; Προφανώς, υπάρχει μια κατάταξη που τους αποκαλύπτει χρόνο με το χρόνο και αυτό δεν αλλάζει πολύ, πέρα ​​από την περιστασιακή συμπερίληψη της τελευταίας στιγμής. Το Διαδίκτυο έχει γίνει ουσιαστικό μέρος της ζωής μας και είναι ένα μέρος όπου υπάρχει επίσης γραπτή ή γραφική καταγραφή όλων όσων κάνουμε. Αυτό βοηθά να μάθουμε τι αναζητούν, χρειάζονται, θέλουν οι άνθρωποι … Γι ‘αυτό είναι τόσο εύκολο να βρείτε τις σελίδες με τον υψηλότερο αριθμό επισκέψεων , οι οποίες συνήθως διατηρούνται μέσω των διαφημίσεων που δημιουργούνται από αυτά τα εκατομμύρια χρηστών εφημερίδες. Επειδή υπάρχουν ιστότοποι και πλατφόρμες που μετακινούνται σε τόσο εντυπωσιακούς αριθμούς, αν και είναι δύσκολο να πιστέψουμε. Θέλετε να μάθετε τι είναι;

Google, ο ασυναγώνιστος βασιλιάς

Σίγουρα το έχετε ήδη φανταστεί, αλλά για κάθε περίπτωση, το επιβεβαιώνουμε : Η Google είναι μακράν ο ιστός με τις περισσότερες επισκέψεις σε ολόκληρο το Διαδίκτυο . Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το γεγονός ότι είναι η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα στο Chrome, το πιο χρησιμοποιημένο πρόγραμμα περιήγησης, έχει μεγάλη σχέση με αυτήν την επιτυχία, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι η Google έχει γίνει ένα ουσιαστικό εργαλείο για την εξερεύνηση του ιστού . Αναζητήστε πληροφορίες, βρείτε τη σελίδα που μας ενδιαφέρει τόσο πολύ, μάθετε περισσότερα για την ιστορία μιας χώρας ή ενός ατόμου … Το Google, ως μηχανή αναζήτησης, είναι απολύτως ασυναγώνιστο και η επιτυχία του ήταν τόσο βάναυση που έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο ενσυναίσθηση γύρω σας με λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές και κάθε είδους υπηρεσίες.

Τα κοινωνικά δίκτυα προηγούνται

Δεν θα σας εκπλήξει πάρα πολύ για να βρείτε πολλά κοινωνικά δίκτυα στις κορυφαίες 10 ιστοσελίδες με τις περισσότερες επισκέψεις στο Διαδίκτυο, γιατί τελικά είναι ένα από τα βασικά μέρη αυτής της νέας εικονικής ζωής που εμείς είχα πρόσφατα μια δεκαετία. Ξεκινώντας με τα κλασικά κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facaebook και το Twitter , και φτάνοντας σε άλλους όπως το Instagram ή πιο πρόσφατα, Tik Tok, τα κοινωνικά δίκτυα αντιπροσωπεύουν μεγάλο μέρος της συνολικής κίνησης που κινείται μέσω του δικτύου τακτικά. Δεν αφορά μόνο τη λήψη επισκέψεων, αλλά και την κατανόηση ότι υπάρχουν πολλά δεδομένα που περνούν από αυτές τις πλατφόρμες , καθώς σε πολλές περιπτώσεις περισσότερα από τους ιστότοπους είναι εφαρμογές.

Το Facebook συνεχίζει να ηγείται ως το πιο δημοφιλές από όλα , αν και το Twitter και το Instagram βρίσκονται ήδη στα τακούνια του. Το πιο εκπληκτικό είναι να βρείτε ένα κοινωνικό δίκτυο όπως το Baidu , το οποίο είναι ένα είδος Κινέζικου Facebook , και το οποίο έχει επίσης πολλή κίνηση στο Διαδίκτυο, μέχρι στιγμής της τοποθέτησής σας στους πρώτους ιστούς Το Baidu έχει εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και αυτό του επιτρέπει να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους όχι μόνο στην Ασία , αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, τουλάχιστον με δεδομένα κίνησης μπροστά του. Φυσικά, είναι σίγουρα ο πιο άγνωστος ιστότοπος που εμφανίζεται στη λίστα, τουλάχιστον για τους Δυτικούς .

Η παρακολούθηση βίντεο και η ακρόαση μουσικής είναι οι πιο δημοφιλείς δραστηριότητες

Το Διαδίκτυο ξεκίνησε ως ένα κρυπτογραφημένο δίκτυο μετάδοσης δεδομένων για την προστασία ορισμένων τύπων πληροφοριών, ειδήσεων και άλλων. Επί του παρόντος, και χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, το δίκτυο των δικτύων είναι σε θέση να προσφέρει απεριόριστη εκπαίδευση σε οποιονδήποτε πελάτη, τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή. Το Youtube είναι μία από τις σελίδες με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο και δεν μας εκπλήσσει καθόλου, καθώς η βιβλιοθήκη βίντεο Google έχει γίνει σημείο αναφοράς για την ψυχαγωγία εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. . Το Spotify και το Apple Music αντιπροσωπεύουν επίσης μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας δεδομένων, ως υπηρεσίες ροής podcast και μουσικής.

Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πλατφόρμες ροής βίντεο, με το Netflix στο τιμόνι, ακολουθούμενο από στενά HBO και Amazon Prime, με Disney +, το τελευταίο που έφτασε, μειώνοντας τις αποστάσεις με ταχύτητα πλεύσης. Παρόλο που οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές στο Διαδίκτυο, όπως δείχνει η Βικιπαίδεια , η οποία είναι επίσης στα κορυφαία 10, η ψυχαγωγία έχει κερδίσει το παιχνίδι και οι περισσότεροι χρήστες συνδέονται στο Διαδίκτυο για να παρακολουθήσουν βίντεο, ταινίες, σειρά ή ακρόαση μουσικής μέσω αυτών των πλατφορμών ροής που αναφέρονται παραπάνω, οι οποίοι έχουν γίνει γίγαντες που μπορούν να αλλάξουν εντελώς τις διάφορες βιομηχανίες ψυχαγωγίας.

Κορωνοϊός, μία από τις λέξεις με τις περισσότερες αναζητήσεις

Εάν το έτος 2020 θα μπορούσε να συνοψιστεί με μία μόνο λέξη, αυτό θα ήταν «Κορωνοϊός». Το Κορωνοϊός έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια πανδημία που έχει προκαλέσει πολλές χώρες να κλείσουν τα σύνορά τους και ακόμη και να περιορίσουν τους δικούς τους πολίτες στα σπίτια τους για εβδομάδες. Οι κινηματογράφοι και τα θέατρα έκλεισαν, οι συναυλίες ακυρώθηκαν και χιλιάδες θάνατοι παγκοσμίως από αυτόν τον επικίνδυνο ιό. Είναι φυσικό, επομένως, ότι η λέξη που αναζητήθηκε το 2020 και σίγουρα το 2021 είναι ο κοραναϊός . Πριν από ένα χρόνο, σχεδόν δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή του, και τώρα έχει σηματοδοτήσει τη δική μας με βάναυση τρόπο. Το Διαδίκτυο είναι ένας καλός σύμμαχος για να μάθουμε περισσότερα για αυτόν τον τύπο ασθένειας, αρκεί να κοιτάζουμε αξιόπιστες και σημαντικές πηγές, ώστε να μην πέσουμε για ψευδείς πληροφορίες για φάρσες.