Πορνοστάρ με καμπύλες, ποικιλομορφία στο πορνό

πορνοστάρ-με-καμπύλες-ποικιλομορφία
Συγγραφέας: Yohannis
Γράφτηκε στις: September 21, 2022

Υπάρχουν συγκεκριμένες στιγμές στην ιστορία που η κοινωνία έχει αλλάξει με πολύ ταχύτερο και πιο έντονο ρυθμό. Κάποιοι τις αποκαλούν επαναστάσεις, άλλοι απλά καταλαβαίνουν ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη για να συνεχίσουν να τρέχουν όλα όπως πριν, αλλά όχι ακριβώς το ίδιο. Ο άνθρωπος κινείται προς έναν ορίζοντα που συχνά είναι άγνωστος. Ανεξάρτητα από τον λόγο, ανεξάρτητα από το τι πρόκειται να ανακαλύψουμε εκεί, το θέμα είναι να συνεχίσουμε να κινούμαστε. Και στην εποχή του Διαδικτύου, αυτό έχει μεταφερθεί σε ένα νέο επίπεδο, χάρη σε ένα εργαλείο που έχει εκθέσει όλα όσα ήδη υπήρχαν, αλλά πολύ πιο εκτεθειμένα από πριν. Λέγεται ότι σήμερα γίνονται πολλές νέες συζητήσεις ενώ στην πραγματικότητα, οι περισσότερες από αυτές τις συζητήσεις γίνονται εδώ και δεκαετίες, απλά δεν το κάνουν στο ίδιο επίπεδο. Το Διαδίκτυο μας επέτρεψε να μεταφέρουμε αυτές τις συζητήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και να μας κάνει όλους μέρος τους.

Γίνεται πολύς λόγος, για παράδειγμα, για τοbody positiveκαι την τάση να θεωρούμε ότι οποιοδήποτε σώμα είναι όμορφο, σε αντίθεση με τους τυπικούς κανόνες ομορφιάς. Είναι μια συζήτηση που, στην πραγματικότητα, έχει αλλάξει σε όλη την ιστορία, επειδή οι ίδιοι κανόνες έχουν επίσης αλλάξει. Οι γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα θεωρούνταν όμορφες για ορισμένα χαρακτηριστικά που σήμερα όμως είναι κανονικά «ανεπιθύμητα». Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η πολύ βασική ιδέα της κρίσεως των σωμάτων, ειδικά των γυναικείων, ως κάτι σημαντικό για την προσωπική επικύρωση. Υπάρχει ένα υπερβατικό ζήτημα υγείας, αλλά χρησιμοποιείται συχνά ως δικαιολογία για να επιτεθούν, άμεσα ή έμμεσα, εκείνες οι γυναίκες που έχουν μερικά επιπλέον κιλά. Ονομάζονται curvys για να κάνουν την κατάσταση κάπως πιο φιλική, να τους ενσωματώσουν σε ένα σύστημα που έχει καταλάβει ότι μπορούν να είναι και υποψήφιοι πελάτες. Επιδιώκει να ομαλοποιήσει, από κοινωνική άποψη, κάτι που είναι ήδη απολύτως φυσιολογικό: γυναικείες καμπύλες. Σε καταλόγους περιοδικών, σε τηλεοπτικές σειρές, ακόμα και σε πορνό, ένα σύστημα όπου αυτοί οι τύποι γυναικών είχαν πάντα μια θέση…

Οι καλύτεροι πορνοστάρ ειδικευμένοι στο πρωκτικό

pornstars-anal
Συγγραφέας: Yohannis
Γράφτηκε στις: March 15, 2022

Είναι μια από τις πιο συνηθισμένεςφαντασιώσεις, ειδικά στα αγόρια. Ίσως λόγω της αντίληψής της για μια απαγορευμένη πρακτική για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή επειδή εξακολουθεί να αποτελεί ταμπού στο ίδιο το φύλο για πολλά κορίτσια. Το πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό και συναρπαστικό, τόσο για εκείνον όσο και για εκείνη, σε ετεροφυλόφιλες και ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Αλλά ίσως γι’ αυτό είναι τόσο απογοητευτικό. Το ταμπού προηγείται από την ηθικολογική αντίληψη του σεξ ως του μόνου τρόπου φυσικής αναπαραγωγής. Η θρησκεία επέβαλε αυτό το όραμα, στο οποίο δεν έμπαινε η ευχαρίστηση, παρά μόνο η συναναστροφή προς αναζήτηση αναπαραγωγής. Και φυσικά, το πρωκτικό σεξ δεν το κάνει αυτό, οπότε για πολλά χρόνια ο σοδομισμός θεωρούνταν ένα από τα χειρότερα αμαρτήματα. Αν και αυτές οι σκοτεινές εποχές έχουν τελειώσει και σήμερα είμαστε όλοι ελεύθεροι να απολαμβάνουμε την ευχαρίστηση όπως θέλουμε, εξακολουθεί να υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια για αυτήν την πρακτική.

Το γεγονός ότι είναι μια πρακτική ταμπού μπόρεσε επίσης να επηρεάσει τη σύλληψη της ως φαντασίας που πρέπει να πραγματοποιήσουν οι άνδρες. Το πρωκτικό σεξ είναι σαν το τελευταίο εμπόδιο για να υποτάξει το κορίτσι, να βρει τον τρόπο να η σεξουαλική της οικειότητα. Είναι διασκεδαστικό, φυσικά, αλλά μοιάζει περισσότερο με ένα μετάλλιο που φοράμε όταν καταφέρνουμε να «πείσουμε» ένα κορίτσι να το εξασκήσει. Υπάρχουν ακόμη πολλοί που δεν συναινούν να διασκεδάσουν με αυτόν τον τρόπο, επειδή δεν τους αρέσει άμεσα ή προτιμούν άλλου είδους πρακτικές. Για το λόγο αυτό, όταν ένας άντρας καταφέρνει να κάνει πρωκτικό σεξ με τη σύντροφό του, ή με τον αγαπημένο του, ηεμπειρία είναι συνήθως αξέχαστη. Πολλοί επίσης πηγαίνουν σε επαγγελματίες του σεξ, ιερόδουλες που προσφέρουν την ελληνική υπηρεσία στους πελάτες τους, ειδικούς σε αυτό το είδος πρακτικής. Τα Βίντεο με πρωκτικό σεξ είναι επίσης μία από τις κατηγορίες με τις περισσότερες αναζητήσεις στις μεγάλες πλατφόρμες πορνό και μπορούμε να το δούμε απλώς ρίχνοντας μια ματιά στις λίστες βίντεο με τις περισσότερες προβολές. Γι’ αυτό σήμερα θέλαμε να συλλέξουμε μερικούς από τους καλύτερους πορνοστάρ που ειδικεύονται στον πρωκτικό και στα ελληνικά, ώστε να ξέρετε από πού να αρχίσετε να τεκμηριώνετε τον εαυτό σας πριν εκπληρώσετε τις πρωκτικές φαντασιώσεις σας.

Πορνό και πορνεία, μύθος ή πραγματικότητα

porn-amateur
Συγγραφέας: Yohannis
Γράφτηκε στις: December 1, 2021

Η βιομηχανία του σεξ είναι αρκετά ευρεία, από εκείνα τα κορίτσια που εργάζονται σε στριπτιτζάδικα μέχρι συνοδούς πολυτελείας. Οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους είναι συνήθως γυναίκες, αν και είναι αλήθεια ότι στο πορνό , για παράδειγμα, υπάρχουν και πολλοί άνδρες. Είναι, στην πραγματικότητα, ένας από τους λίγους κλάδους όπου οι γυναίκες τείνουν να κερδίζουν περισσότερα και έχουν μεγαλύτερη αποδοχή και δημοτικότητα από τους άνδρες. Ο λόγος είναι προφανής: είναι ένας κλάδος που έχει τους άνδρες ως καταναλωτές , τουλάχιστον ως επί το πλείστον. Όλο και περισσότερα κορίτσια βλέπουν πορνό και μάλιστα, υπάρχουν εταιρείες παραγωγής που ειδικεύονται σε αυτό το είδος, μόνο για γυναίκες . Ωστόσο, είναι άνδρες, μικροί και μεγάλοι, που συνεχίζουν να γεμίζουν τα ταμεία εταιρειών στη βιομηχανία του σεξ , από τόπλες μπαρ μέχρι μεγάλες εταιρείες παραγωγής ταινιών για ενήλικες.

Η εξέλιξη του πορνό κινηματογράφου τον τελευταίο καιρό ήταν θεαματική, αφού μέχρι πρόσφατα εξακολουθούσαν να γυρίζονται πλήρεις ταινίες για την εγχώρια αγορά. Όλοι έχουμε περάσει, μισό μήκος, από το τμήμα ενηλίκων των καταστημάτων βίντεο . Υπήρχαν πολύ ξεκάθαρα εξώφυλλα εκεί, πρώτα σε βιντεοκασέτες και μετά σε DVD, ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε αυτό το περιεχόμενο μέχρι την άφιξη του Διαδικτύου . Όταν το δίκτυο έγινε δημοφιλές, όλα άλλαξαν και το πορνό έπρεπε επίσης να προσαρμοστεί. Τώρα τα κορίτσια μπορεί να χρεώνουν λιγότερα, αλλά εξακολουθούν να γυρίζουν πολλές σκηνές, περισσότερες από εκατό το χρόνο στην περίπτωση των πιο ζητημένων. Αυτό, ωστόσο, είναι μόνο ένα μικρό μέρος της επιχείρησής σας . Μόλις εμπλακούν σε αυτή τη βιομηχανία και κάνουν αυτό το πρώτο βήμα, οι πορνοστάρ συνήθως δεν αρκούνται μόνο στα γυρίσματα. Πολλά πρακτορεία μοντέλων τους προσλαμβάνουν για να τους προσφέρουν ως συνοδούς , ιερόδουλες πολυτελείας, που μπορούν να χρεώσουν χιλιάδες δολάρια για μια νύχτα.

Google Ads VS Facebook Ads, ποια είναι καλύτερη για την επιχείρησή σας;

google-facebook-ads
Συγγραφέας: Yohannis
Γράφτηκε στις: June 1, 2021

Οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν τον κόσμο με ταχύτητα πλεύσης τα τελευταία χρόνια. Οι προόδους χρησίμευαν πάντα για την εύρεση νέων μορφών έκφρασης, για να μας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσουμε νέους τρόπους γνώσης, σύνδεσης με άλλους, είτε είμαστε απλοί χρήστες είτε έχουμε μια επιχείρηση που θέλουμε να γνωστοποιήσουμε. Το Διαδίκτυο ήταν αναμφίβολα η πιο σημαντική αλλαγή τις τελευταίες δεκαετίες, χρησιμεύοντας ως μια πραγματική κοινωνική και οικονομική επανάσταση, από κάθε άποψη. Η επέκταση του δικτύου είναι ήδη απόλυτη και σήμερα οποιοσδήποτε χρήστης έχει πρόσβαση σε ολόκληρο το εικονικό σύμπαν από το κινητό του τηλέφωνο, όπου κι αν βρίσκεται, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, εκτός από το ότι είναι μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση από οποιονδήποτε υπολογιστή. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για εταιρείες , καθώς τώρα έχουν πολύ ευκολότερο να επιτύχουν τον συγκεκριμένο στόχο που σκέφτεται να αγοράσουν τα προϊόντα τους.

Η διαφήμιση στο Διαδίκτυο καταβροχθίζει από τα άλλα μέσα. Υπάρχουν ακόμη πολλές διαφημίσεις στην τηλεόραση, στα έντυπα μέσα και ακόμη και στο ραδιόφωνο, αλλά είναι σαφές ότι το κοινό έχει μεταναστεύσει και αυτό που ενδιαφέρει τώρα είναι στο Διαδίκτυο. Αν έχουμε μια μικρή επιχείρηση ή μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία και θέλουμε να κάνουμε γνωστούς, σίγουρα αυτό που μας ταιριάζει αυτή τη στιγμή είναι να τολμήσουμε να χρησιμοποιήσουμε το Διαδίκτυο, δημιουργώντας καμπάνιες που μας τοποθετούν μεταξύ των ισχυρό> κοινό-στόχος, για να μας κάνει να προσεγγίσουμε τους χρήστες που μας ενδιαφέρουν Με τις διαδικτυακές καμπάνιες, είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί αυτό, καθώς μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη τμηματοποίηση κοινού και αυτές οι καμπάνιες τείνουν να δίνουν καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά, πρέπει να ξέρουμε πώς να τα προετοιμάζουμε και να τα τοποθετούμε και ένα από τα πρώτα βήματα είναι να αποφασίσουμε ποιο σύστημα διαφήμισης πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε. Υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο, αλλά υπάρχουν δύο που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, λόγω της αποτελεσματικότητας και της δημοτικότητάς τους. Σε αυτό το άρθρο θα τα αντιμετωπίσουμε, για να μάθουμε ποιες είναι οι διαφορές τους και ποιο σύστημα διαφήμισης, Google Ads ή Facebook Ads , θα είναι καλύτερο για εμάς.

Οι ιστότοποι με τις περισσότερες επισκέψεις, πού βρίσκεται η επιτυχία σας;

Οι-ιστoτοποι-με-τις-περισσoτερες-επισκeψεις
Συγγραφέας: Yohannis
Γράφτηκε στις: January 29, 2021

Το Διαδίκτυο έχει γίνει ένα είδος δεύτερου κόσμου για εμάς, και για πολλούς, στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν ο πρώτος, επειδή περνούν περισσότερες ώρες στο Διαδίκτυο, παίζοντας, παρακολουθούν σειρές ή ακόμα και δουλεύουν, από το που απολαμβάνουν στην «πραγματική ζωή». Το περίγραμμα που διαχωρίζει το εικονικό από το πραγματικό, κάποτε πολύ εμφανές, ήταν τώρα πολύ πιο θολό , λόγω όλων των τεχνολογικών εξελίξεων που παρουσιάστηκαν αυτές τις δύο τελευταίες δεκαετίες και που οδήγησαν στην επέκταση του Διαδικτύου πέρα ​​από τους υπολογιστές. Τώρα έχουμε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο χάρη στο τηλέφωνο μας, ένα παράθυρο ανοιχτό σε πληροφορίες, ψυχαγωγία, μάθηση ή συζήτηση, έναν κόσμο στον οποίο μπορούμε να περάσουμε ώρες και ώρες χωρίς να το γνωρίζουμε , επισκέπτεστε διαφορετικές ιστοσελίδες. Οι πιο δημοφιλείς, πώς θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, έχουν να κάνουν ακριβώς με την διασκέδαση .

Fall Guys, το χτύπημα της στιγμής

fall-guys
Συγγραφέας: Yohannis
Γράφτηκε στις: September 16, 2020

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, τα βιντεοπαιχνίδια θεωρούνταν παιδικά παιχνίδια, για παιδιά ή το πολύ, για εφήβους, αθώα μικρά μηχανήματα που έκαναν χρόνο μόνο για όσους θα έπρεπε να μελετούν ή να μαθαίνουν κάτι καλύτερο. Η βιομηχανία, ωστόσο, έχει εξελιχθεί τόσο πολύ τις τελευταίες δύο δεκαετίες που σήμερα έχει ήδη ξεπεράσει το εισόδημα από την ταινία και τη μουσική, κάτι που είναι απολύτως αδιανόητο πριν από λίγα χρόνια. Αυτό δείχνει ότι τα βιντεοπαιχνίδια δεν προορίζονται για μειονότητα ή μόνο για παιδιά. Σήμερα έχουμε όλοι κονσόλες στο σπίτι ή ακόμα και tablet και κινητά τηλέφωνα , όπου μπορούμε επίσης να απολαύσουμε αυτά τα παιχνίδια. Χωρίς αμφιβολία, η επέκταση αυτής της βιομηχανίας έγινε χάρη στο να πείσει όλους ότι το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και δεν είναι χάσιμο χρόνου, αντίθετα.

Τι κάνει τώρα ο Mia Khalifa;

Συγγραφέας: Yohannis
Γράφτηκε στις: October 24, 2018

Στον κόσμο αυτό το φαινόμενο σπάνια συμβαίνει, ένας ερασιτέχνης κάποιας πειθαρχίας ή τέχνης όπως το τραγούδι, ο χορός, ο αθλητισμός, η δράση. Καταφέρνει να γίνει ένα αστέρι της διεθνούς φήμης μέσα σε λίγους μήνες, δημιουργώντας ακόμη και διαμάχη γύρω από την φιγούρα του. Αυτό το φαινόμενο συνήθως συμβαίνει σε οποιαδήποτε περιοχή, ακόμα και στο ελάχιστο, όπως οι ταινίες πορνογραφίας.

Αυτή είναι η περίπτωση της Mia Khalifa, ένα 21-year-old αποφάσισε να εξερευνήσει τον κόσμο του πορνό, κερδίζοντας παγκόσμια φήμη μέσα σε λίγους μήνες, και χιλιάδες οπαδούς που περιμένουν καθημερινά δημοσιεύσεις σε κοινωνικά τους δίκτυα. Οι εμφανίσεις του ήταν και παραμένει η πιο έψαξε στο διαδίκτυο, και είναι σήμερα ηθοποιός πορνό κατ ‘εξοχήν, Mia, δυστυχώς, δεν λειτουργεί πλέον ως ηθοποιός, και πολλοί που περιμένουν την επιστροφή του αναρωτιούνται τι συνέβη; Πού είναι;

Τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια της στιγμής

Συγγραφέας: Yohannis
Γράφτηκε στις: October 24, 2018

Επί του παρόντος, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι των video games οργή μόδας στο δίκτυο, επομένως, το καλύτερο είναι ότι ξέρετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς στον ελεύθερο χρόνο ό, τι σας είναι καθαρή διασκέδαση.

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας αυξάνεται με τα χάλια και τα όρια όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια. Η κυκλοφορία του Nintendo Switch, του PlayStation 4 και του Xbox One δημιουργούν την εμφάνιση διαφορετικών τίτλων εξαιρετικής ποιότητας, για την προμήθεια παικτών πεινασμένων για διασκέδαση. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιχνίδια διερευνούν νέους τρόπους να μιλούν ιστορίες, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους μέσα στα διαφορετικά είδη που προσφέρουν.

Ταξίδι στην αφροαμερικανική ερωτική τέχνη

Συγγραφέας: Yohannis
Γράφτηκε στις: September 6, 2017

Ποιος ήταν ο ρόλος της τέχνης στη μάχη που οι απόγονοι των σκλάβων πολέμησαν σε περιόδους διαχωρισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες; Μια έκθεση στο Μουσείο Quai Branly στο Παρίσι, που ειδικεύεται στην πρωτόγονη τέχνη και την ανθρωπολογία, προσπαθεί να απαντήσει με προσοχή στο ερώτημα αυτό. Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, η έκθεση αναλύει τη σημασία των κλάδων όπως η ζωγραφική, η γλυπτική, η φωτογραφία και η ταινία στον αγώνα για την επιβεβαίωση μιας αφρικανικής αμερικανικής ταυτότητας. Η έκθεση με τίτλο Η γραμμή χρώμα, αναφερόμενος στην περίφημη έκφραση του διαχωρισμού που εφευρέθηκε από τον μαύρο ηγέτη Frederick Douglass το 1881. Δύο δεκαετίες αργότερα, μια άλλη πρωτοπόρος στον αγώνα για τη χειραφέτηση, W.E.B. Du Bois, διατύπωσε αυτή την πρόγνωση: “Το πρόβλημα της γραμμής χρώματος θα είναι το πρόβλημα του εικοστού αιώνα”. Η έκθεση δείχνει ότι δεν απέτυχε.

Στην είσοδο του δείγματος η αμερικανική σημαία λάμπει. Υπάρχουν μπαρ και αστέρια, αν και τα χρώματα δεν είναι τα ίδια όπως συνήθως. Ο καλλιτέχνης David Hammons ανέφερε ο βαμμένα-κόκκινο με αποχρώσεις, μαύρο και πράσινο-Africanism, η οποία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του εξήντα ήταν ένα έμβλημα του αγώνα για την απελευθέρωση. Ορισμένα από τα δωμάτια εμφανίζουν καρτ-ποστάλ που, στις αρχές του περασμένου αιώνα, χρησίμευαν για την κατανόηση του μαύρου λυγισμού στις νότιες πολιτείες. Ένα παίζει το απανθρακωμένο σώμα του William Stanley, Τέξας κάηκε ζωντανός το 1915 ekasiwap. Στο πίσω μέρος, ένας αποστολέας που ονομάζεται Joe αφηγείται τη σκηνή με τους γονείς του: «Αυτή είναι η ψησταριά γιορτάζουμε χθες το βράδυ.»

Πώς να αλλάξετε μια πόλη από ένα μουσείο

Συγγραφέας: Yohannis
Γράφτηκε στις: September 6, 2017

Frank O. Gehry κέρδισε το 1997 άλλαξε μια ολόκληρη πόλη και να μετατραπεί σε αρχιτεκτονική κάτι μέσα με ένα ενιαίο κτίριο, το Μουσείο Guggenheim του Μπιλμπάο, που θεωρείται η «εικόνα» της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και ένα παράδειγμα αστικού μετασχηματισμού. Gehry ήταν ήδη μία από τις πιο εκλεκτές και βραβευμένο αρχιτέκτονες του κόσμου, όταν ανατέθηκε από το Guggenheim του Μπιλμπάο, κέρδισε το Priztker το 1989, αλλά ήταν αυτό το κτίριο που τον μετέτρεψαν σε μια προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης και την αρχιτεκτονική στο νέο «αντικείμενο επιθυμία “των πολιτικών να μεταμορφώσουν μια πόλη, όχι μόνο αστικοποιητικά αλλά και οικονομικά.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Καναδός αρχιτέκτονας, ο οποίος ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και δεκαετίες, θεωρείται ένα «θαύμα» για να πάρει επαναλάβω αυτό που αποκάλεσε «Μπιλμπάο αποτέλεσμα», μια πόλη ταξιδιώτες αναψυχής κάθε χρόνο και ότι, παραδόξως, άρεσε περισσότερο από ό, τι ήταν πριν από τη μετατροπή, προέτρεψε, ως «βιομηχανική δύναμη» έχει αντικατασταθεί από κήπους «πολύ ωραία» για τη γεύση του.