Τι κάνει τώρα ο Mia Khalifa;

Στον κόσμο αυτό το φαινόμενο σπάνια συμβαίνει, ένας ερασιτέχνης κάποιας πειθαρχίας ή τέχνης όπως το τραγούδι, ο χορός, ο αθλητισμός, η δράση. Καταφέρνει να γίνει ένα αστέρι της διεθνούς φήμης μέσα σε λίγους μήνες, δημιουργώντας ακόμη και διαμάχη γύρω από την φιγούρα του. Αυτό το φαινόμενο συνήθως συμβαίνει σε οποιαδήποτε περιοχή, ακόμα και στο ελάχιστο, όπως οι ταινίες πορνογραφίας.

Αυτή είναι η περίπτωση της Mia Khalifa, ένα 21-year-old αποφάσισε να εξερευνήσει τον κόσμο του πορνό, κερδίζοντας παγκόσμια φήμη μέσα σε λίγους μήνες, και χιλιάδες οπαδούς που περιμένουν καθημερινά δημοσιεύσεις σε κοινωνικά τους δίκτυα. Οι εμφανίσεις του ήταν και παραμένει η πιο έψαξε στο διαδίκτυο, και είναι σήμερα ηθοποιός πορνό κατ ‘εξοχήν, Mia, δυστυχώς, δεν λειτουργεί πλέον ως ηθοποιός, και πολλοί που περιμένουν την επιστροφή του αναρωτιούνται τι συνέβη; Πού είναι;

Η αποχώρησή σας από το να ενεργείτε

Όπως πολλοί γνωρίζουν, η ηθοποιός είναι της λιβανικής καταγωγής, έκανε το ντεμπούτο του το 2014 με 21 ετών (τώρα έχει 25), αλλά στις αρχές του 2015 αποφασίζει να αποσυρθεί. Με λίγα λόγια η διάρκειά της σε ταινίες πορνό έφτασε να δημιουργήσει μια τεράστια βάση οπαδών, που συνταξιοδοτούνται Lisa Ann ως ένα από τα πιο περιζήτητα στην Pornhub, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνό στον κόσμο.

Η φήμη του πήρε ένα μεγάλο άλμα, χάρη στην αντιπαράθεση που προκλήθηκε στη Μέση Ανατολή, μια παράσταση που εμφανίζεται χρησιμοποιώντας την αραβική μαντίλα (χιτζάμπ), οπότε ακόμη λάβει απειλές για τη ζωή μετά από αυτό το σκάνδαλο, η ζήτηση για υλικά όπου Mia Khalifa εμφανίστηκε Ξαφνικά ανέβηκε στο διαδίκτυο και, ακόμα κι έτσι, αυτός δεν ήταν ο λόγος για τον οποίο αποσύρθηκε από τον πορνογραφικό κόσμο.

Στην πραγματικότητα, η συνταξιοδότησή του οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, επειδή η Μία διαβεβαίωσε να απογοητεύσει την πορνογραφία.
Αυτή τη στιγμή η Mia Khalifa είναι αφιερωμένη στην …

Μετά την αποχώρησή του, Mia Khalifa συνέχισε να εργάζεται ως camgirl (μοντέλο της κάμερας) έργο στο οποίο το μοντέλο πραγματοποιεί ζωντανές μεταδόσεις στο διαδίκτυο, μέσω της κάμερας τους, προφανώς η camgirl μεταδίδει το σεξουαλικό περιεχόμενο, γδύσιμο ή παρουσιάζει σεξουαλικές πράξεις ζουν, αλλά πολλές φορές επιλέγουν να παραμένουν σε προκλητικά ρούχα και να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους.

Επί του παρόντος Mia Khalifa είναι πολύ δραστήρια σε κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα μέσω ενός (Instagram) ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει να δοκιμάσει την τύχη του στον κόσμο της γαστρονομίας, σε συνδυασμό με την τεχνολογία, που λαμβάνει μέσω παραγγελιών του δικτύου της ό, τι τους οπαδούς τους θέλουν να δουν μαγειρέψουν κάτι νέο στο διαδίκτυο, «Απλά προσθέστε το πιάτο που θέλετε να κάνω και τη διεύθυνσή σας social media στη σημείωση όταν μου στείλετε κάτι ..» τοποθετείται για λογαριασμό του Instagram.

Όλοι οι οπαδοί του προσβλέπουν στην επιστροφή του στον κόσμο της δράσης, κάτι που η Mia είπε ότι θα συμβεί, αν και έχει καθυστερήσει περισσότερο χρόνο από όσο αναμενόταν. Ίσως το πείραμά του με τη γαστρονομία να ανοίξει τις πόρτες σε νέες δυνατότητες, τελικά, είναι νέος και έχει έναν κόσμο επιλογών για να εξερευνήσετε, μέσα ή έξω από το πορνό.