Τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια της στιγμής

Επί του παρόντος, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι των video games οργή μόδας στο δίκτυο, επομένως, το καλύτερο είναι ότι ξέρετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς στον ελεύθερο χρόνο ό, τι σας είναι καθαρή διασκέδαση.

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας αυξάνεται με τα χάλια και τα όρια όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια. Η κυκλοφορία του Nintendo Switch, του PlayStation 4 και του Xbox One δημιουργούν την εμφάνιση διαφορετικών τίτλων εξαιρετικής ποιότητας, για την προμήθεια παικτών πεινασμένων για διασκέδαση. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιχνίδια διερευνούν νέους τρόπους να μιλούν ιστορίες, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους μέσα στα διαφορετικά είδη που προσφέρουν.

Ποια είναι τα πιο απαιτούμενα βιντεοπαιχνίδια;

Αν και υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από βιντεοπαιχνίδια, ένα από τα δημοφιλέστερα είναι Cuphead, έπαιξε στο PC και Xbox One πλατφόρμα. Ακριβώς, αυτό είναι ένας τίτλος δράσης του οποίου η αισθητική πληρώνει πλήρες αφιέρωμα για τα σχέδια που παράγονται στη δεκαετία του ’30. Ωστόσο, είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε ότι η οπτική αισθητική τους είναι απόλυτα γοητευτική, αφού έχουν γυρίσει τα γελοιογραφίες με θεαματικό τρόπο.

  • Το NieR: Automata είναι ένα videogame πολύ δημοφιλές στους λάτρεις της ψυχαγωγίας για τους νέους, καθώς προσφέρει δράση και εξερεύνηση μέσω των πλατφορμών PlayStation 4 και PC. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του βιντεοπαιχνιδιού είναι ότι απευθύνεται σε όλα τα ακροατήρια, προσφέροντας ένα σενάριο μάχης με μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία.

  • Το Prey, διαθέσιμο για τις πλατφόρμες Playstation 4 και Xbox One, είναι ένα αποκλειστικό προϊόν για τους λάτρεις του φανταστικού ύφους. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε μια σκηνή που προκαλεί ένα εναλλακτικό μέλλον, όπου η ανθρωπότητα διερευνά τον Γαλαξία, όπως ποτέ άλλοτε και με απίστευτο τρόπο. Επιπλέον, είναι σωστό να επισημάνουμε ότι ο Πρόεδρος John Kennedy δεν δολοφονήθηκε και οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Σοβιετική Ένωση συναντώνται για να αντιμετωπίσουν την εξωγήινη επίθεση. Όλες οι ενέργειες συνοψίζονται σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι που παγιδεύει παίκτες διαφορετικών ηλικιών.

  • Οι παίκτες Battlegrounds του Unknow, για PC και Xbox One, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ψυχαγωγίας χάρη σε μια ασυναγώνιστη εικόνα και ήχο. Το θέμα του παιχνιδιού είναι άλμα από ένα αεροπλάνο σε ένα νησί έρημο για να πολεμήσει με διαφορετικούς παίκτες μέχρι να απομείνει μόνο ένας και ο νικητής. Η ιδέα του παιχνιδιού είναι να προσφέρει σε κάθε παίκτη online δράση ποιότητας και απεριόριστη συνθήκη που πωλήθηκε κατά τη διάρκεια του έτους 2017 χτυπώντας όλα τα αρχεία των ανταγωνιστών του.

παιχνίδια βίντεο καλούνται κάθε μέρα, όπως η βιομηχανία του θεάματος αυξάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο τόσο υπερβολική, ως εκ τούτου, κάθε χρόνο εκατομμύρια τίτλους ποιότητας που παράγονται να ανταποκριθούν στην υψηλή ζήτηση για τους gamers όλων των ηλικιών.