Η ομορφιά της ερωτικής φωτογραφίας

Σαν μοιραίο σχέδιο, ο χρόνος περνάει χωρίς να συνειδητοποιεί κανείς ότι κάθε δευτερόλεπτο γίνεται μια πορσελάνη που με τα χρόνια είναι αδύνατο να αντιμετωπίσει. Πίσω από ένα αναγκαστικό χαμόγελο και ένα κουρασμένο πρόσωπο, η χειρονομία δείχνει μια ρωγμή θέλησης, σαν να ήταν γήρας μόνο μια κατάσταση νοοτροπίας. Μια αμφιβολία παραμονεύει για ένα δευτερόλεπτο και η νοσταλγία αναλαμβάνει το μυαλό, το οποίο αμέσως ανασυντάσσεται για να βάλει στην άκρη τη λαχτάρα για έναν χρόνο που ποτέ δεν θα επιστρέψει www.mrpornogratis.it/xhamster/. Ποια μυστικότητα διατηρεί η νεολαία, η οποία εμπνέει τις βαθύτερες επιθυμίες και εξαπολύει μια θάλασσα μανίας που σπάει βίαια σε κάθε στιγμή;

Πώς να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσω της σεξουαλικότητας

Το απαλό και λαμπερό δέρμα, ένα αδέξια πνεύμα, ένα ζευγάρι από αιχμηρά ισχία, γερά στήθη και μια άγρια βούληση: όλα φαίνονται έτοιμα για σεξ. Το γυμνό, τόσο φυσικό όσο είναι αποδιοργανωτικό, γλιστρά ομαλά στην άκρη μιας αβύσσου ανάμεσα στην αφέλεια και την επιθυμία, ανάμεσα στον ενθουσιασμό και την αχαλίνωτη.

Μια τεταμένη ηρεμία σηματοδοτεί την αρχή μιας πανέμορφης ερωτικής έκστασης, η οποία ελπίζουμε ότι θα διαρκέσει για πέντε, δέκα ή δεκαπέντε χρόνια, αλλά ποτέ με την δύναμη της πρώτης φορά. Ποιος δεν έπεσε ερωτευμένος με μια διαρροή θέλησης και αδέξια κρίση, εγωισμό και αλαζονεία που οδηγούν ανεπανόρθωτα στη γοητεία οποιουδήποτε εφήβου; Είναι απαραίτητο να χαθεί η πορεία με ένα χαμόγελο, ένα σώμα τοξωμένο με τη βούληση του κατόχου ή σε μια κλείδα γυμνή για να ανακαλύψει σε πρώτο πρόσωπο τη γοητεία που φέρνει η νεολαία μαζί της.

Η εξέγερση είναι η κινητήρια δύναμη της νεολαίας. Είναι μια στάση που απλώνεται προς κάθε κατεύθυνση και εκφράζεται σε αναρίθμητες διαδηλώσεις ενάντια στην καθεστηκυία τάξη: τον έλεγχο του σώματος, την απόρριψη όλων των ηθικών και την κατασκευή ενός ορίζοντα που σπάει το κατεστημένο σήμερα, όλα είναι μετοχές αυξάνονται βίαια στις απομεινάρια μιας άλλης εποχής οδηγείται από μια δίνη των συναισθημάτων που δεν φοβάται να σπάσει σε δάκρυα, έκρηξη θυμού, παράδοση σε οργασμό ή παρασυρθούμε με αχαλίνωτο πάθος για αυτό που τον εμπνέει.

Ένας όμορφος τρόπος δημιουργικότητας

Από φυσική άποψη, η νεολαία φαίνεται επίσης να βρίσκει σε εξέγερση μια αρχή τόσο ισχυρή όσο δημιουργική. Την ίδια στιγμή ενσαρκώνει μια στάση που επιδιώκει να καταστρέψει τη βάση στην οποία βρίσκεται το πιο απρόθυμοι να αλλάξουν την κοινωνία? Επίσης, θα φέρει μαζί του το σπόρο που θα βλαστήσουν σε μια διαφορετική διαδικασία: είναι μια αναγκαία στάση για τον κύκλο της ίδιας της ζωής, που επιβάλλονται παρά την αμείλικτη πέρασμα του χρόνου.

Όντας νέος έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τον κόσμο. Όχι με μια quixotic έννοια, πολύ λιγότερο από μια προοπτική της αλλαγής μέσω χαμόγελα, καλές προθέσεις ή την ανάληψη μιας επιχείρησης, αλλά με γεγονότα που είναι ελάχιστα πιο συναφή και αναγκαία: η αναγνώριση της διαφορετικότητας ως βιολογικά επιθυμητή αρχή, το τέλος της Ένα αόρατο ηθικό που αρνείται το σεξ και υπόσχεται να ενταχθούν σε δράσεις σε αυτή τη ζωή για να ξεκουραστεί σε ένα που δεν υπάρχει, η ανισότητα που νομιμοποιείται και αναπαράγεται καθημερινά και πάνω απ ‘όλα η συνείδηση στην κατάλληλη πραγματικότητα και το σώμα ως το μόνο Τρόποι αλλαγής με την ίδια ειρωνεία, φρεσκάδα, πάθος και ξεγνοιασιά που χαρακτηρίζουν κάθε έφηβο.