Για να κατεβάσετε ταινίες είναι ένα έγκλημα;

Σήμερα, η πειρατεία στο Internet και της πειρατείας στον κυβερνοχώρο έχει γίνει ένα κοινό φαινόμενο σε όλο τον κόσμο, υποθέτοντας ένα πρόβλημα για τη βιομηχανία του κινηματογράφου, της μουσικής, των οπτικοακουστικών μέσων και πολλοί άλλοι που παράγουν περιεχόμενο που μπορούν να μεταδοθούν μέσω του Διαδικτύου.

Μεταξύ όλων των λεπτομερειών, η πειρατεία ταινιών και τηλεοπτικών σειρών είναι η πιο κοινή μεταξύ οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου, έτσι και σήμερα θέλω να καταστήσω σαφές αυτό που αντιμετωπίζουμε, αν κατεβάσει μια ταινία ή να δείτε streaming.

Το νομικό κενό περιεχομένου στο Διαδίκτυο

Δεν είναι παράνομη η κατανάλωση της πειρατείας, είτε μουσική, ταινίες ή βιντεοπαιχνίδια, ωστόσο, είναι παράνομο να αυξηθεί και επικοινωνία με το κοινό μέσω Διαδικτύου όλο αυτό το περιεχόμενο που αναφερόμαστε σε αυτά, δηλαδή, το «διανομή» χωρίς άδεια περιεχόμενο προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Φυσικά, η σοβαρότητα της παράβασης εξαρτάται πάντα από τις περιστάσεις, όπως η απόκτηση οικονομικού οφέλους ή διαφήμιση και δραστηριότητα προώθησης της πειρατείας, αλλά και τον όγκο του πειρατικού περιεχομένου, αλλά σε κάθε περίπτωση η παράβαση θα δέσμευση για την «κατανομή ».

Με αυτή την έννοια, δεν συμβαίνει τίποτα από την νομική άποψη με την κατανάλωση της πειρατείας, αλλά η ανάλυση αυτή πρέπει να θεωρηθεί ως ανεξάρτητη από κάθε ηθική ή ηθική μομφή, ή οτιδήποτε άλλο που πηγαίνει πέρα ​​από την έκφραση μόνο ό, τι λέει τώρα το Νόμο. Σε κάθε περίπτωση, οι κίνδυνοι που μπορεί να εκθέσει τη λήψη πειρατικού περιεχομένου ή τη σελίδα ροής πρόσβασης μπορεί να είναι επαρκές επιχείρημα για να αποφεύγουν την κατανάλωση πειρατικό υλικό, δεδομένου ότι συχνά μόνο με την προσπάθεια να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια δεδομένη ιστοσελίδα , μπορεί να προκαλέσει ισχυρές κυβερνοεπιθέσεις (malware, ιούς, ή πιο σοβαρές επιθέσεις) εναντίον του υπολογιστή ή το tablet σας.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι 100% ασφαλές, διότι οι αρχές είναι όλο και πιο δύσκολο σε αυτή την κατεύθυνση και θα μπορούσε να αλλάξει γρήγορα νομοθεσία για να επιβάλει επώδυνες κυρώσεις.